29/08/2012 - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΡΕΜΠΗ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΕΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 

Σε μια εποχή που η Ελλάδα και οι Έλληνες βάλλονται από ολες τις κατευθύνσεις. Σε μια εποχή που η ιστορία μας και η θρησκεία μας δέχονται πόλεμο από πάσης φύσεως εχθρούς, εξωτερικους αλλά και εσωτερικούς τύπου Ρεπούση και Τατσόπουλου, άλλη μια περίπτωση προκαλεί το κοινό αίσθημα και πρόκειται για τον διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών κύριο Λούκο.

Ο εν λόγω κύριος στα 7 χρόνια της θητείας του, μόνο ελληνικό πολιτισμό δεν παράγει, με αποκορύφωμα την 16 και 17 Ιουλίου του φετινού καλοκαιριού οταν με δική του ευθύνη και άδεια, ανέβηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο θέατρο της οδού Πειραιώς η ανάισχυντη και κατάπτυστη παράσταση «Αθανάσιος Διάκος, η επιστροφή». Μια παράσταση στην οποία ο μέγαλος μας ηρωας παρουσιάζεται ως ενα αθλιος Ελληνας ο οποίος βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από εναν Κούρδο!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!

Συγγραφέας του έργου
  ποιά άλλη από την περιβόητη σε όσους γνωρίζουν Λένα Κιτσοπούλου. Η κυρία Κιτσοπούλου είναι η ίδια η οποία στην στήλη Κοντέινερ της πάντα "προχωρημένης" Ελευθεροτυπίας, είχε δηλώσει σχετικά με την οικονομική κρίση που βιώνουμε οτι πρέπει ξαδέρφια, μανάδες, γιαγιάδες, πεθερές, όλοι να συνευρεθούν ερωτικά μεταξύ τους γιατί κάνει καλό.Η αιμομιξία, δεν πειράζει, δεν πρόκειται να γεννηθούν χειρότεροι βλάκες από αυτούς που ήδη υπάρχουν!!!

Τέτοιοι άνθρωποι, των οποίων η ζωη και η «καριέρα» είναι αφοσιωμένη στο κήρυγμα του μίσους και του ρατσισμού κάτα των Ελλήνων, κατά της ιστορίας μας και κατά της ορθόδοξης θρησκείας μας, είναι προκλητικό να επιβραβεύονται από τον κύριο Λούκο και τον κάθε κύριο Λούκο, ο οποίος πληρώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού.

Καλούμε τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, υπεύθυνο για τα θέματα πολιτισμού, κ.Τζαβάρα να αντικαταστήσει άμεσα τον κύριο Λούκο, του οποίου η θητεία έχει λήξει από το τέλος Ιουλίου και τον οποίο ο ίδιος ο Υπουργός με πρόσφατες δηλώσεις του, περιέργως, κρίνει αξιότατο...

25/08/2012 - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Σκηνές εθνικής ντροπής ζήσαμε όλοι χθές όταν στους δέκτες των τηλεοράσεων είδαμε χιλιάδες (λαθρο;)μετανάστες και  "αλληλέγγυους"  να κάνουν «ντου» στον Άγνωστο Στρατιώτη, επιχειρώντας να βεβηλώσουν το εθνικό μνημείο των αγωνιστών της πατρίδος που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι.
Όταν γίνονται όλα αυτά τα αίσχη που είναι κρυμμένος
  ο ανύπαρκτος Υπουργός κύριος Δένδιας που μόνο επικοινωνιακά τριπάκια τύπου «Ξένιου Ζεύς» ξέρει να εφαρμόζει?

Σε μια χώρα οικονομικά και κοινωνικά εξαθλιωμένη από Μνημόνια, Τρόικες και εγχώριους υπαλλήλους τους, φτάσαμε στο σημείο παράνομοι μετανάστες που ζουν εις βάρος του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας να προσπαθούν με περίσσιο θράσος να βεβηλώσουν τα εθνικά μας μνημεία και σύμβολα.

Ας γνωρίζουν από εδω και πέρα όλοι αυτοί, που ενω είναι υπεύθυνοι για την προστασία τους και την προστασία των Ελλήνων, είναι εξαφανισμένοι και το μόνο που κάνουν είναι να ετοιμάζονται για νέα μέτρα, οτι πλέον σε ανάλογες περιπτώσεις οι πρώτοι που θα βρίσκονται εκεί για την προστασία της σημαίας, των μνημείων και της ιστορίας μας θα είμαστε εμείς, οι νεολαίοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων!

28/08/2012 - ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝΜετά τη σημερινή συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας κ.Αρβανιτόπουλου στην ΝΕΤ και την απάντηση που έδωσε για το θέμα που δημιουργήθηκε με τους χαμηλούς βαθμούς που αρκούν στους μουσουλμάνους μαθητές για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι στο Υπουργείο Παιδείας βρίσκονται σε τρικυμία εν κρανίω.

Δεν εξηγείται αλλιώς, πως ο Υπουργός θέτει θέμα ενσωμάτωσης Ελλήνων πολιτών με την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια...Γιατί είναι ήδη Έλληνες πολίτες οι μουσουλμάνοι μαθητές. Δημιουργεί έτσι μέγα θέμα, καθώς μετατρέπει μια θρησκευτική μειονότητα σε εθνική.

Δηλαδή κύριε Υπουργέ η φοίτηση των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν ήταν αρκετή για την ενσωμάτωση τους..; Πρέπει να θεσπίσετε ειδικά κριτήρια, για την ένταξη τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων πολιτών;

Πείτε μας τότε κύριε Υπουργέ σε ποια ειδική κατηγορία ανήκουν αντίστοιχα οι καθολικοί Έλληνες πολίτες; Οι Βουδιστές κ.λ.π;
Συνέλθετε κύριε Υπουργέ και προχωρήστε άμμεσα στην κατάργηση αυτής της κατάπτυστης διάταξης.


 

23/08/2012 - ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ


Η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων, με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου Οργανώσεων Θεσσαλονίκης Χατζηθεοδοσίου Ανέστη καθώς και των υπόλοιπων μελών μας από την ευρύτερη περιοχή, συμμετέχει ενεργά στην συναυλία που θα γίνει την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη, με τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν σε μια γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία δίνει άνιση μάχη για τη ζωή της, αφού πάσχει από την επάρατη νόσο. Επιπλέον, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

 Αγοράζουμε όλοι ενα εισητήριο ωστε να γίνει καλά και να σώσει τα παιδιά της.