Μαγνητοσκοπημένους αγώνες αντί για ελληνικές επιτυχίες προτιμά η ΝΕΡΙΤ SPORTS

ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΑ Η ΝΕΡΙΤ SPORTS

27/08/2014

του Μανώλη Παντελίδη, Υπ. Τομέα Αθλητισμού

Η ΝΕΡΙΤ προτιμά να προβάλλει αντί για επιτυχίες Ελλήνων, μαγνητοσκοπημένους αγώνες.

Για την ακρίβεια, μέσα σε έναν μήνα διεξήχθησαν τρεις διοργανώσεις στις οποίες τα Ελληνικά χρώματα είχαν τεράστιες επιτυχίες (Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Στίβου και Κολύμβησης για ΑμεΑ και Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων). Αν και η ΝΕΡΙΤ έχει ειδικό κανάλι για τις αθλητικές μεταδόσεις (NERIT SPORTS), εν τούτοις οι διοικούντες προτίμησαν να μεταδίδουν μαγνητοσκοπημένους αγώνες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης.

Ο Καιαδισμός των ανθρώπων της ΝΕΡΙΤ είναι εμφανής πια, την ίδια στιγμή που για τους αρτιμελείς αθλητές μετέδωσε κανονικά τις αντίστοιχες διοργανώσεις, γεγονός που παρατήρησε και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, καθώς έπειτα από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, μας είπαν πως απορούν και εκείνοι γιατί η ΝΕΡΙΤ δεν μετέδωσε τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Εκτός αυτού, όμως, απορία μας προκαλεί και το γεγονός ότι η ΝΕΡΙΤ δεν μπήκε καν στην διαδικασία να μας φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, οι οποίοι έχουν την ίδια αίγλη με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, μιας και είναι μία αντίστοιχη διοργάνωση για νέους αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν σε λίγα χρόνια και θα μας κάνουν περήφανους.

Η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στις τρεις διοργανώσεις και εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα σε Αϊτχόβεν, Σουόνσι και Ναντζίνγκ και ελπίζουμε ειδικά στους 12 αθλητές του Στίβου, τους 5 αθλητές της Κολύμβησης και όλους όσους μας φέρουν μετάλλια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, η Ελληνική Κυβέρνηση να μην τους κόψει τα προνόμια που βάση νόμου έχουν. Η υποβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού πρέπει να σταματήσει.

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.